Wat biedt de wedstrijd?

6 winnaars - 375.000 euro risicokapitaal

125.000 euro risicokapitaal en 5 sectorprijzen van elk 50.000 euro risicokapitaal.

Professionele individuele begeleiding

Alle halve finalisten krijgen een eigen coach toegewezen. Daarnaast krijgen ze ook begeleiding op juridisch, financieel, boekhoudkundig vlak, pitching skills, … door de partners van de wedstrijd.

Start it @KBC

De 6 winnaars worden na de wedstrijd opgenomen in het Start it @KBC netwerk met coaching door mentoren en een gratis workspace (http://www.startit.be/how-it-works/ ).

Persoonlijk advies

De finalisten krijgen persoonlijk advies van de 6 “captains of Limburg”.

Uitgebreide visibiliteit

De halve finalisten worden uitgebreid voorgesteld in HBVL.

JCI [18-28] netwerk

Het JCI [18-28] netwerk aan je voeten.

3

1

De 5 sectorprijzen

1 – Mobile Vikings prijs - Technology & Services: ICT & Digitale Media, professionele en financiële diensten en Creatieve industrie
2 – KBC prijs - Health & Care: Verbetering van de gezondheid en zorg
3 – Luminus prijs - Sustainability: Duurzame productie met een verlaagde impact op de leefwereld: Groene energie, Slimme Industrie & Bouw, Recyclage & Materialen en Nieuwe Landbouw
4 – Citylife prijs - Space & Experience: logistiek & toerisme
5 – Mediahuis prijs - Smart Manufacturing: de maakindustrie

4

Inschrijvingen

VANAF 16 MAART 2015

Schrijf je ook in en laten we samen de 176 inschrijvingen van vorig jaar overtreffen!

Inspiratie- & netwerkronde

17 MEI T.E.M. 15 SEPTEMBER 2015

Alle deelnemers die inschrijven om aan het traject deel te nemen, worden vier maanden meegenomen in het voorbereidingstraject. Op twee inspiratieavonden kan je leren van gerenommeerde sprekers en krijg je toegang tot ons breed netwerk van partners. Het moet voor iedereen een unieke leerervaring worden. Daarom voorzien we in de zomer ook “summer break” workshops onder meer rond de basiselementen van een goed businessplan. Dankzij de combinatie van inspiratiesessies en netwerking kom je altijd rijker uit het traject, ook als je niet tot de finale doordringt.

2

Halve finale

15 SEPTEMBER TEM 15 OKTOBER 2015

Na het indienen van een business plan en een pitch voor de jury JCI [18-28] komt een selectie deelnemers in de halve finale terecht. Je wordt als halve finalist gekoppeld aan een mentor – een ervaren ondernemer- en kan zo je vaardigheden en businessplan verder verfijnen. Je krijgt in deze fase ook training om jouw “pitching” skills nog te verbeteren. Op basis van het business plan en de pitch voor een jury van ondernemers, stromen de finalisten verder naar de finale.

Finale

15 OKTOBER TEM 26 NOVEMBER 2015

Voor de finalisten is er tijdens de finaleronde een uitgebreide begeleiding op juridisch, financieel en boekhoudkundig vlak. We zijn ook bijzonder blij dat we opnieuw een beroep kunnen doen op 6 “Captains of Limburg”. Hun namen worden binnenkort bekend gemaakt. Ze zorgen niet alleen voor een belangrijke financiële ondersteuning van het project, ook hun ervaring en individuele adviezen zullen van onschatbare waarde zijn voor de finalisten.
De uiteindelijke winnaar of winnares die Kelly Eerdekens (Bella Stoma) opvolgt, kan dankzij de opgedane ervaring, een mooi bedrag van 125.000€ aan risicokapitaal en de extra media-aandacht alvast een flinke sprong voorwaarts maken. Daarnaast worden er nog 5 sectorprijzen toegekend die elk ook 50.000€ risicokapitaal ophalen!

Deel deze pagina

En liken kan ook in één muisklik.

Ondernemend? Schrijf je in.

Maak kans op de prijzenpot

Inschrijven

Contacteer ons

Vragen over de wedstrijd?

info@18-28.be