Luminus

Luminus wil je echte energiepartner zijn, door vooruitgang en comfort te bieden aan onze klanten, dankzij onze 5 sterren service, onze innoverende en duurzame oplossingen, de wereldwijde expertise van EDF en onze sterke lokale verankering. We vatten het samen met de slagzin: “power2progress”.

Wat bieden we concreet?

Een energie-overgoten zakenpartner

Luminus is niet enkel leverancier, maar ook producent van energie. Hierbij dragen we sustainability hoog in het vaandel. Onze eigen wind- en waterkrachtcentrales voorzien vele klanten van 100% groene elektriciteit. Ook ons aardgas is 100% klimaatneutraal. Luminus zorgt ervoor dat de CO2-impact gecompenseerd wordt.

6

Duurzaamheid is belangrijk, maar kosten ook!

Als starter moet je zeer doelbewust omgaan met je beschikbare budget. Dat hebben we bij Luminus maar al te goed begrepen. Daarom begeleiden wij je graag om duurzame kostenbesparingen te realiseren. De goedkoopste energie blijft namelijk de energie die je niet verbruikt. Luminus helpt je vooruit met een brede waaier aan energiediensten:

• Onze slimme thermostaat berekent zelf hoe je werkplek het efficiëntst verwarmd wordt. Dankzij de Auto-Adapt functie baseert het toestel zich op uw isolatiegraad en de buitentemperatuur. Je ontvangt bovendien een gepersonaliseerd energierapport. Daarin lees je alles over je verbruik en krijg je tips om nog meer te besparen.
• Het onderhoud van je cv-ketel op aardgas of stookolie is een wettelijke verplichting. Zowel gas-en stookolieketels hebben bepaalde onderdelen die gemakkelijk verroesten of verslijten en dit kan leiden tot een abnormaal hoog energieverbruik of een storing van je cv-ketel in volle winter. Vermijd deze problemen dankzij Luminus Ketel Onderhoud en 24/7 noodlijn.
• Nood aan een optimale verlichting in je bedrijfspanden en productieruimten? Met een betere ergonomie en belangrijke besparingen tot gevolg? Luminus helpt je hierbij met Relighting.You, van doorlichting tot planning en financiering.
• Wens je energie op te wekken via zonnepanelen? Dan kunnen wij jou, als onafhankelijke partij, begeleiden in het zoeken naar de juiste totaaloplossing.
• In je online klantenzone vind je snel wat je zoekt, en kan je elk ogenblik een duidelijk en gedetailleerd overzicht te krijgen van je energieverbruik en van je facturatiehistoriek. Zo kan je de impact van onze diensten op je verbruik op de voet volgen.

5

Wist je dat…

Luminus is de n° 1 in wind “onshore” in België. Sinds 2009 baten we meer dan 50 windturbines uit, goed voor 200 GWh elektriciteitsproductie op jaarbasis (53.000 gezinnen). Momenteel verdubbelen we onze capaciteit naar 200 MW. Ook jouw bedrijf kan meewerken aan de ontwikkeling en uitbreiding van onze windturbines. Op die manier zorg je er voor dat er lokaal meer hernieuwbare energie geproduceerd wordt. En dat geeft jou als partner verschillende voordelen. Met onze ervaring adviseren en begeleiden we je in het proces om een windturbine te laten plaatsen.

4

Wist je dat…

Hoogspanningscabines in eigen beheer moet je jaarlijks laten controleren. Luminus heeft de expertise en helpt je hierbij met High Voltage.

Aanspreekpunt

Onze Business Adviseurs helpen je graag op weg in je zoektocht naar het ideale tarief en dienstenpakket voor jouw start-up!
Stuur ons een e-mail naar klantworden@luminus.be of bel ons op 078 150 152
Luminus
Kempische Steenweg 299
3500 Hasselt
www.luminus.be

Deel deze pagina

En liken kan ook in één muisklik.

Ondernemend? Schrijf je in.

Maak kans op de prijzenpot

Inschrijven

Contacteer ons

Vragen over de wedstrijd?

info@18-28.be