LRM - Oxygen for growth

1

LRM is de drijvende kracht achter de uitbouw van incubatoren in Limburg waar starters en jonge bedrijven met raad en daad worden bijgestaan, en zo geholpen worden om te groeien.

2

De KlimOp-lening is een laagdrempelige en achtergestelde lening van 50.000 tot 250.000 euro, voor kleine ondernemingen met een beloftevol project. Experten helpen u bij het realiseren van uw businessplannen.

We zijn partner in 6 incubatoren, elk met een eigen focus, en gaan nog uitbreiden: GreenVille Houthalen (Cleantech), IncubaThor (Energie), Corda INCubator (ICT), C-mine Crib (Creatieve Economie), BioVille (Health & Care) en Agropolis (Innovatieve landbouw)

LRM begeleidt start-ups ook bij hun eerste stappen richting buitenland, onder andere via een incubator in New York die er kwam dankzij een strategisch partnership met BelCham

3

Corda Incubator is the place to be voor startende ondernemers in de technologie- en services sector. Wij bieden je niet enkel kantoorruimte, maar ook coaching, begeleiding en netwerkuitbreiding. Kortom: alles wat je nodig hebt om succesvol naar de top toe te werken!

linda

Aanspreekpunt:

Linda Theunis
l.theunis@cordacampus.com
Corda INCubator
Kempische Steenweg 311/1.02
B- 3500 Hasselt
tel + 32 11 43 36 85
mobiel +32 483 001 625

lrm.be

Deel deze pagina

En liken kan ook in één muisklik.

Ondernemend? Schrijf je in.

Maak kans op de prijzenpot

Inschrijven

Contacteer ons

Vragen over de wedstrijd?

info@18-28.be